Gyakran Ismételt Kérdések

Információk

Balayage

Balayage 2021

A balayage kifejezés magyarul sepregetést jelent, mely egy közkedvelt festési technika. A balayage technikával készült hajaknál átmenetet képzünk. Általában a haj töve sötétebb és a vége felé egyre világosabb. Szalonjainkban elérhetőek a legújabb trendek! Ha valaki bizonytalan, megpróbálunk segíteni és közösen kiválasztani a megfelelő színt és technikát számára. Célunk, hogy mindenki elégedetten távozzon és legközelebb is minket válasszon!

Balayage – Babylights

A Babylights technikát alkalmazhatjuk a teljes hajon, illetve egy-egy részen is. Ennél az eljárásnál nagyon vékony melírokat alkalmazunk, így a haj szinte teljes egészében világosítható. A folyamat végén a tövet, majd a levilágosított részeket is árnyaljuk, ezzel létrejön a tökéletes átmenet.

 

Air touch Balayage

Az eredmény szinte megegyezik a babylightsal, csak a technika más. Hajszárítóval megfújjúk a leválasztott hajtincset, így a tőnél rövidebb lévő szálak kikerülnek a képből. A másik variációnál ugyanezt a hatást tupírral érjük el. A folyamat végén a tő ugyanúgy árnyalást kap.

Root Shadow/ Root melt

A root shadow magyarra lefordítva tő árnyékot jelent. Hagyunk vagy festünk egy mesterséges lenövést. A világos részek is fel vannak húzva, így képzünk átmenetet. Ha a tőnél levő sötét rész az arc közepéig leér már, akkor összekötve sokkal sötétebbnek tűnik, mint amúgy. A root melt a színek összemosását jelenti, de nem egy egységes sötét rész keletkezik. Bizonyos részeknek mélységet adunk, ezzel jobban kiemeljük a világos részeket. Mélység és fény A haj alsó és hátsó részei sötétebbek maradnak, mint felül. A felső réteg, ami teljesen világos és átmenetes így sokkal nagyobb hangsúlyt kap.

Mélység és fény

A haj alsó és hátsó részei sötétebbek maradnak, mint felül. A felső réteg, ami teljesen világos és átmenetes így sokkal nagyobb hangsúlyt kap.

Face Frame

Ennél a technikánál az arc körüli részek nagyon világosak, ezzel egy keretet ad a hajnak. Nagyrészt babylight-tal alkalmazzuk, optikailag egy teljesen világos hatást érünk el még így is, hogy a haj többi része nem annyira világos.

Mikor érkezik meg a csomagom?

 

A csomagod 2-3 napon belül kézbesítjük a rendelésed után!